ОБИЧАХ и с нетърпение очакваме следващия семинар. ”

ОБИЧАХ и с нетърпение очакваме следващия семинар. ”

Това е чудесна рецепта, която да направите в бавната си готварска печка или моментална саксия и горещо препоръчваме да го готвите на големи партиди, така че да го имате под ръка за хранене.

Как да използваме: супи, яхнии, ризото, пикантни овес, готварски зърна, ястия с едно гърне или отпиване в халба сама като закуска.

Домашен хак: Спестете пари, като готвите бульон у дома, или с кости от вашия месар, или от печен труп. Можете също така да спестите вашите зеленчукови гарнитури във фризера, за да намалите хранителните отпадъци и да добавите допълнителен аромат и хранене към бульона си.

Направо към рецепта

Този хляб без глутен и веган шоколадов чери чиа хляб има текстурата и малко аромат на покълнал хляб (според тестерите, които попитах). Но е малко по -сладък, кръстоска между бар за дата и бананов хляб. Той е чудесен сам по себе си, но би бил прекрасен с малко масло от ядки, намазани там и няколко филийки свеж банан.

и не е ужасно сладко и снизходително. Единствената рафинирана захар се намира в малкото количество полусладки шоколадов чипс. Можете да ги оставите … но наистина ли искате? Използвайте органична марка само с няколко съставки и сте златисти-или опитайте да използвате сурови какао копчета за този шоколадов вкус.

квадратите ще се поддържат на стайна температура за няколко дни, но се съхраняват по -добре в хладилника и след това се привеждат в стайна температура, за да сервират в по -топлите месеци. Бихте могли да ги замразите в отделни части и да ги размразявате по -късно – но наистина, не мисля, че ще бъдат достатъчно дълго, за да има значение.

ПечатИкона на часовника часовник

Икона за прибори за хранене

Икона на знамето на знаме

Икона на папките на папките

instagram instagram икона

pinterest pinterest икона

Facebook икона на Facebook

Икона за печат за печат

Икона на квадрати Square Икона

Шоколадов чери чиа хляб

Автор: Лора Олсън

Сесията за 2020 г. на програмата за кулинарно хранене приключи и ние невероятно се гордеем с невероятната общност на тази година. Нашият екипаж от 2020 г. дойде от целия свят, с над 30 държави и всички имаха безкрайно ниво на мъдрост и вдъхновение, които да предложи.

; Това е възможност за нашите студенти да включат всички умения, които са научили през целия семестър, и да споделят това, което знаят за кулинарното хранене със семейството, приятелите или колегите си.

Нашите студенти винаги са малко изнервени от домакинството на събитие, но всяка година те са изпълнени с възторг и удовлетворение, след като го изцяло го разтърсват.

Толкова сме горди, че споделяме снимки на някои от нашите студенти, където те споделят усмихнатите си лица, красивата храна и гордостта на добре свършена работа!

María Dueño, Guaynabo, Puerto Rico

„Днес направих семинара и това беше пълен успех!“

Линда Хондроджианис, Манхасет, Ню Йорк

„Обичах всяка минута от моята работилница за готвене. Имах щастието все още хората да влязат в дома ми и да участват. Четирите ми приятели бяха толкова ангажиращи и аз сияех с отворените разговори, които проведоха около темата ми за менопаузата и как храните могат да лекуват. Това беше любимото ми задание до момента. ”

Evangelia orfanos, Laval, Quebec

„Дадох на моята работилница днес усещането за преподаване е толкова невероятно. Благодаря ви Меган и екипа на ACN за този невероятен курс. Сега съм в стихията си на 41 години. Имам много благодарност. ”

Джоузи Браун, Owings Mills, Мериленд

„Толкова много щастлив. Вземането на този курс беше едно от най -добрите решения, които съм взел. Чувствате се упълномощени и уверени след преподавателската задача. Благодаря на Меган за абсолютно невероятна, интензивна и вкусна програма. Нямам търпение да изпитам повече доброта. Всичко най -добро за всички. ”

Ана Драгович, Бърлингтън, Онтарио

„Викахме (добре най -вече аз), смеехме се, научихме се, готвихме и най -добрата част, ядяхме всичко. Класът беше едно от най -възнаграждаващите преживявания !!!! Обичах всичко за това! ”

Chong Hui Ying, Puchong, Malaysia

„Готварска работилница, направена! Има още много за подобряване. В обучението ще преподавате и в преподаването ще се научите. ”

Karen McIntyre, Longwarry, Австралия

„Семинар е направен. Уау, такава крива на обучение, денят беше. Не казвам, че има грешки, те учеха криви. Отнех толкова много за себе си от този опит. Обичах го и с нетърпение очакваме следващия семинар. ”

Ким Робъртсън, Торонто, Онтарио

„Работилница завършен! С наближаването на деня се оказах по -развълнуван, отколкото нервен … добър знак! Ограниченията ограничиха гостите ми до членовете на семейството и затова съм супер развълнуван да направя това отново, когато е безопасно да го направя! ”

Сю Валентин, Кортеж, Онтарио

„Уминачката се изпълни! Моите ученици и аз имахме наистина страхотно време и дори научихме и нещо. Добър момент имаше от всички. ”

Джейн Минор Сартайн, Държавен път, Северна Каролина

„Клас за готвене завършен! Какво невероятно изживяване на учене !! Главата ми е пълна с това, което ще оправя за следващия път. Това беше много работа, но толкова много забавно. Мисля, че и моето семейство се забавляваше. Очаквам с нетърпение да направя този клас отново догодина и може би дори в моята собствена учебна кухня. ”

Тами Хъдсън, долина, Небраска

„Направих видеоклиповете си и направих семинар със смесен стил тази вечер. Дори моята 2-годишна внучка работеше върху уменията си за нож (с нож за масло). Съпругът ми беше страхотен ученик и помагаше с много различни аспекти, включително почистване. Каква невероятна програма! Не само научих толкова много, но създадох нов начин на живот. Благодаря на Меган и експертната програма за кулинарно хранене. ”

Мелиса де Брито, Мърфрисборо, Тенеси

„Вчера направих работилницата си и абсолютно обичах всяка минута от него! Участниците ми също се радваха старателно и един от тях каза, че не са имали толкова здравословна храна през целия ден, че тялото му може да бъде объркано … по добър начин! Това беше голям тласък на доверието за мен – толкова се радвам, че трябва да покажа знанията, които научих както в говоренето за хранителното съдържание в храната, така и за демонстрацията на моите кулинарни умения! ”

Силвия Кален, Калгари, Алберта

„Гордея се с това колко далеч съм стигнал в тази програма. Научих много и повиших играта си за фотография на храни! Очакваме с нетърпение това, което следва. Поздравления за всички за завършването на програмата! Наздраве за нас. ”

Лора Фултън, Милтън, Онтарио

„И това е обвивка !!! Това не беше парче без глутен торта. Ще призная, че това беше трудно за мен, но научих толкова много от него. Пораснах толкова много през този курс и това ме изтласка още повече от зоната си на комфорт и към нещо толкова страхотно. ”

Направо към рецепта

Отново е това време на годината. Усеща се, че всички около вас имат настинка или грип, а смъркане са нащрек. Малко да се разхождате в собствения си балон или карантиране на участъци от къщата си, не винаги е възможно да се пазят микробите далеч. Ето защо споделям най -добрите си природни средства за настинка или грип. Тези пет съвета ще ви помогнат да се върнете на краката си, веднага щом може да бъде.

1. Водата е вашият BFF

Билковият чай също е. Пийте много от двете, особено когато сте болни. Те помагат да се изхвърлят вирусите и други неща, от които тялото ви работи толкова трудно, за да се отърве. Споделих един от любимите ми чайове по-долу.

2. Суха четка

Останете с мен. Нашата лимфна система, която се намира точно под повърхността на кожата, помага за преместване на отпадъци, включително бактерии и вируси, извън нашето тяло. Но нашата лимфна система няма помпа. Един от основните начини да продължим лимфата ни да се движи физически. Сухото четкане на кожата ни стимулира този процес и спомага за получаване на отпадъци, движещи се с пакет. Мислете за това като на даване на имунната си система на ръка, когато тя се нуждае най -много.

Сухото четка сериозно отнема всички 2 минути. Използвайки естествена четка за четина (лесно се намира в повечето аптеки), нежно четкате от двете страни на тялото си. Четка към сърцето си. Обичам да започвам в краката си и да си проправя път нагоре. Направете това, преди да скочите под душа или да се къпете и ще откриете, че бързо се превръща в ежедневна практика. Ако сте визуален вид гал, можете също да разгледате това видео от директора на Академията за кулинарно хранене Меган Телпнер, където тя демонстрира как да Открийте повече го направи.

Annnd Dry Bshing е един от най -ефективните начини да се отървете от целулита. След като направите това навик и ежедневно изтривате четки, ще забележите разлика. Добре дошли.

3. Сън

Сериозно. Слушайте тялото си. Не съм сигурен защо се опитваме да бъдем рок звезди, когато сме под времето (и аз бях виновен за това). Отнемането на няколко дни, за да оставите тялото ви да се бори с бъг, е много по -добре за вас, отколкото да се натискате да се опитвате да бъдете рок звезда. Това просто ви оставя да се мотаете настинка или грип в продължение на седмици. Безкраен грип или настинка никога не е забавен. Плюс това, ако не дадете на тялото си останалото, от което се нуждае, това ще ви напомни кой е шеф рано или късно. Бъдете мили към тялото си и си починете. Това е един от най -бързите начини да преодолеете настинката и грипа.

4. Витамин С

Тялото ни издухва (не техническият термин) витамин С по време на два случая в нашия живот. Когато се борим с настинка или грип и когато сме подложени на стрес. Забелязвате ли някога как изглежда се разболявате при капката на шапка, когато сте подложени на стрес? Това не е съвпадение. Имайте предвид колко витамин С приемате, както като добавка, така и в диетата си. Най -добрите храни с много витамин С са: броколи, магданоз, зеле, чушки, портокали и лимони.

5. Костен бульон

Бих могъл буквално да продължа с дни за ползите за здравето на костния бульон. Правя големи партиди от него и държа буркани във фризера. Костният бульон е зареден със здравето, възстановявайки добротата като витамини и минерали, които се намират във форми, които лесно можем да абсорбираме. Приемането на допълнителни витамини и минерали, когато сте под времето, ще ви даде помощта, от която се нуждаете, за да се върнете бързо на краката си.

Правенето на бульон е наистина едно от най -лесните неща. Варете някои кости, някои зеленчуци и няколко билки (за аромат) в запас (или крокпот) вода. След като костите са крехки (обикновено след 24-36 часа, в зависимост от вида на костите, които използвате), знаете, че бульонът е готов. Получавам костите си от местния си месар. Обикновено можете да се обадите напред и да накарате месаря си да остави малко за вас. Това ще бъде един от най -евтините, ароматни и лечебни бульони, които някога ще имате.

Ще ви предизвикам да разговаряте с месаря си. Проведете разговор. Задавайте въпроси. Пасирани ли бяха животните? Органично повдигнат? Повдигнати без използването на хормони или антибиотици? Месар, който работи със земеделски производители, които с уважение отглеждат добитъка си, ще има по -здравословни животни. По -здрави животни = по -здрави кости.

Знам, че казах 5 начина, но обичам да прекалявам, така че ето последният ми съвет. Понякога това, което не правим, е също толкова важно, колкото и това, което правим.

захар

Не е ваш приятел. Особено, когато си болен. Захарта потиска имунната ви система, което затруднява преодоляването на всичко, което тялото ви се бори. Във време, когато имунната ви система се нуждае от цялата помощ, която може да получи, оставете захарта, когато имунитетът ви е по -силен. Използвайте суров мед, ако трябва да подсладите нещо.

ПечатИкона на часовника часовник

Икона за прибори за хранене

Икона на знамето на знаме

Икона на папките на папките

instagram instagram икона

pinterest pinterest икона

Facebook икона на Facebook

Икона за печат за печат

Икона на квадрати Square Икона

Възстановяване на здравето

Автор: Rena Williams

Диабет тип 2 е, когато тялото не може да произвежда достатъчно инсулин или не е в състояние правилно да използва инсулина, който прави, което в крайна сметка може да доведе до множество здравословни усложнения като възпаление, наддаване на тегло, бъбрек и сърце Проблеми, високо кръвно налягане, увреждане на очите и други. За щастие, има редица хранителни храни, които можете да включите в диетата си, за да помогнете! Ето пет от любимите ми.

1. Яжте зелени неща.

Включете храни в диетата си, които са богати на хлорофил, особено зелени зеленчуци. Храни, богати на хлорофил, включват спанак, спирулина и пшеница или ечемична трева (треви, които трябва да се консумират само ако не чувствителни към глутен).

Лечебни сили: Зелените максимизират абсорбцията на минерали и помощни средства при обновяване на клетките, което може да помогне за възстановяване на панкреаса. Изследванията показват, че зелените зеленчуци като тъмни листни зелени и броколи са свързани с по -ниски нива на HbA1c – показател, който е важен за диабетиците, за да се запази ниско.

Как да използвате: Добавете спанак, спирулина и пшенични треви към смутита. Яжте салати с тъмни листни зелени като основа или направете прекрасна гарнитура от броколи или печени броколи с нотка на зехтин и любимата си подправка.

2. Консумирайте боб и бобови растения.

„боб, боб, те са полезни за сърцето ти…“ Чухме този стар рефрен преди, нали? Бобът като нахут и бъбреците е с високо съдържание на антиоксиданти, диетични фибри и цял куп други минерали, които са добри за вас, като желязо и цинк.

Лечебни сили: Тъй като бобът е с високо съдържание на фибри, те забавят абсорбцията на глюкоза в кръвта, което поддържа балансираната кръвна захар.

Как да използвате: Поръсете боб върху салати или направете свой собствен хумус, като използвате вашия хранителен комбайн. Можете също така да направите вкусна салата от боб: Добавете 2 чаши приготвен боб (или 15,5 унции BPA без купа, след което хвърлете с 2 с. Л. Екстра върджин зехтин, 1 ч.л. Морска сол, 1 малка кайма или пресована чесън скилидка, 1 с. Л. Кари на прах, 1 с.л. на тахини и малко вода, за да се изтънят, ако е необходимо. Сезон на вкус.

3. Отидете ядки.

Вземете своя избор – орехи, бадеми, кашу, пекани, тиквени семена, слънчогледови семена, сусамови семена и други.

Лечебни сили: Ядките и семената имат противовъзпалителни ефекти върху тялото, плюс те са пълни с полезни мазнини, които балансират кръвната ни захар, което помага да се предотврати развитието на инсулиновата резистентност.

Как да използвате: Добавете ядки и семена към салатите и коктейлите си или направете своя собствена смес от пътеки. Уверете се, че използвате сурови ядки и семена и съхранявайте в въздушно стъклен буркан в хладилника.

4. Добавете билки & amp; Подправки и всичко хубаво.

билки като корен от глухарче, сайдерни плодове и подправки като канела са чудесни за хора с диабет.

Лечебни сили: Билки като тези помагат за почистване и заздравяване на панкреаса и подправки като канела всъщност помагат да се балансира кръвната ни захар.

Как да използвате: Използвайте в коктейли или влива в топла вода за чай. Dandy Blend също е страхотна билкова напитка, която трябва да опитате!

5. Вземете Citrus-y.

Цитрусовите плодове като портокали, мандарини и лимони са важни храни за консумация на хора с диабет.

лечебни сили: Съединенията в тези плодове, наречени Naringin и Neohesperidin, изглежда намаляват нивата на кръвната захар и увеличават усвояването на глюкозата сред клетките.

Как да използваме: Стиснете лимон в топла вода, разпръснете оранжеви филийки върху листни зелени салати за добавена сладост или използвайте, когато правите пресни сокове.

Току -що се върнах от вихрушка екскурзия до Онтарио, Канада и Калифорния, а този CNE Grad е пукнав! Докато прекарвам по -голямата част от годината в бягане на сурова храна и йога отстъпки в Коста Рика в уникален бутиков уелнес курорт (благодарение на Меган, че ме запозна с този оазис през 2013 г.!), Много ми харесва да летя до Северна Америка и да разпространя суровия суров Храна любов, когато мога.

Contents

Open chat
Powered by